Úvod » Uzenářské výrobky » Žemlová jelítka
Žemlová jelítka
Složení:
Lalok vařený, bílé pečivo (pšeničná mouka, droždí, pekařský přípravek ((pšeničná mouka, sušené mléko, ječná mouka, sójová mouka, emulgátor E471, regulátor kyselosti E263, látka zlepšující mouku E300, enzymy)) tuk ((margarín 80%, olej palmový, olej řepkový, emulgátory, mono a diglyceridy mastných kyselin a slunečnicový lecitin, sůl, kyselina sorbová, máslové aroma, regulátor kyselosti, kyselina citrónová, barvivo beta karoten)), sůl, cukr), krev vepřová, vepřový vývar (vepřové kosti, nožky, vepřové maso, sůl, koření), cibule, kůže vařené, česnek, kmín, sůl, pepř mletý, hovězí střeva kroužková. Alergenní složky: 1, 6, 7.